Informace o nás
Naše rodinná firma vznikla roku 1990 a jejím zakladatelem byl pán Losert Heřman. Zabýváme se nejen výrobou cukrářských výrobků (dorty, zákusky, mini zákusky, drobné cukroví atd..), ale i studenou a teplou kuchyni, rauty, bankety, pohoštění pře svatbou (chlebíčky, obložené mísy, švédské stoly).
U cukrářských výrobků dbáme na nejvyšší kvalitu, a proto vyrábíme z tradičního čerstvého másla (nikoli margarínu), rumu a vlašských ořechů.
Dbáme na bezpečnost a hygienu
K zajištění bezpečných produktů nejlepší kvality jsme přijali následující opatření:
- máme zaveden systém kritických bodů HCCP,
- audity systému HCCP,
- interní hygienické a sanitární předpisy,
- pravidelné konzultace a kontroly s odborníky z české zemědělské a potravinářské inspekce a městské hygienické služby.
--
Naši zákaznici
Naše cukrářství Heliera se zaměřuje na co nejširší okruh zákazníků, kteří si zakládají na tradičních hodnotách a kvalitě výroby cukroví a ostatních cukrářskcý výrobků.