Informace o nás

Naše rodinná firma vznikla roku 1990 a jejím zakladatelem byl pán Losert Heřman. Zabýváme se nejen výrobou cukrářských výrobků (dorty, zákusky, mini zákusky, drobné cukroví atd..), ale i studenou a teplou kuchyni, rauty, bankety, pohoštění pře svatbou (chlebíčky, obložené mísy, švédské stoly).

U cukrářských výrobků dbáme na nejvyšší kvalitu, a proto vyrábíme z tradičního čerstvého másla (nikoli margarínu), rumu a vlašských ořechů.

Dbáme na bezpečnost a hygienu

K zajištění bezpečných produktů nejlepší kvality jsme přijali následující opatření:

  • máme zaveden systém kritických bodů HCCP,
  • audity systému HCCP,
  • interní hygienické a sanitární předpisy,
  • pravidelné konzultace a kontroly s odborníky z české zemědělské a potravinářské inspekce a městské hygienické služby.

 

--

Naši zákaznici

Naše cukrářství Heliera se zaměřuje na co nejširší okruh zákazníků, kteří si zakládají na tradičních hodnotách a kvalitě výroby cukroví a ostatních cukrářskcý výrobků.